feed-image RSS

O nás

Stolný tenis v našej malebnej dedinke sa hráva už od nepamäti, cez zimné obdobie sa vždy  stretávali nadšenci tohto krásneho športu a spestrili si nedeľné dopoludnie. Skupina nadšencov na čele s Petrom Markechom, Františkom Pajonkom,Vladom Kubíčkom a Jozefom Turoňom sa začala zaoberať myšlienkou založenia klubu a 6.6.2013 sa táto výzva stala skutočnosťou. Vznikol klub STK Bojničky. Predseda klubu je Peter Markech, podpredseda Jozef Turoň a hospodár  Viliam Pavelka. Klub ma momentálne 35 členov. Mužstvo dospelých hráva 7. a 8.B ligu OSST – Trnava a žiaci 2.ligu KSST – Trnava. Aktuálne výsledky si môžete pozrieť na internetovej stránke: http://www.pinec.info/htm/?kraj=23 .

Klub organizuje pre neregistrovaných hráčov každoročne turnaj „O pohár starostu obce“ a po skončení súťaže  turnaj pre registrovaných hráčov. 

Tréningy sú každý pondelok a štvrtok od 19 hod do 21 hod. K dispozícii je dostatok stolov, rakiet aj loptičiek, stačí iba prísť a začať trénovať alebo len tak zahrať. Tešíme sa na všetkých a zároveň ponúkame možnosť, ako zahnať nudu a spraviť niečo pre svoje zdravie.

 

Kontakt:

 

Peter Markech 0905 241 987